Placaje

Placajele îți pun spațiul în valoare

Placajele de marmură, preferabil cu o venatură cât mai pronunțată, cu dimensiuni cât mai mari subliniază caracterul natural al pietrei. Întotdeauna placajele cu dimensiuni mari, tăiate din lastre (lastre=plăci mari din piatră naturală cu lungime x lățime de până la 3,3×2 m și grosime începând cu 1,5 cm), numerotate și recompuse cu multă grijă la montaj astfel încât venatura pietrei să se continue dintr-o placă în alta, vor da adevarata valoare a unui spațiu. Astfel de proiecte realizate cu atenție sunt adevărate opere de artă ale naturii, scoase la suprafață de mâna omului.

Plăcile mari din onix, luminate din fundal, conferă un caracter intim spațiului, și sunt tablouri unice la fel de impresionante ca operele marilor maeștrii.
Placajele din granit, andezit, travertin sau calcar( varianta rezistentă la îngheț) cu finisaj antiderapant ( fiamat, sablat dur, periat) vor completă terasele și aleeile tale.

Placajele din travertin cu suprafață mată sau periată, datorită culorilor neutre vor crea un spațiu în care se vor integra perfect obiectele de mobilier, indiferent de culoarea acestora.
Toate placajele din piatră naturală sunt puse în valoare de un montaj specializat, care spre deosebire de montajul plăcilor ceramice nu folosește colțare pentru îmbinări sau muchii.

VEZI MATERIALE

Placajele, ca orice piatră naturală, necesită o impermeabilizare periodică cu produse speciale, specifice fiecărui tip de piatră. Suntem specializați în tratamentul suprafețelor din piatră naturală și îți oferim o gamă largă de produse adaptate spațiului în care este montat materialul și utilizării acestuia. Produsele pentru tratamentul și întreținerea suprafețelor din piatră naturală le regăsiți aici.