Cădițe de duș

De ce piatră naturală pentru cadă?

Băile în care se utilizează cădițe de duș din piatră naturală devin spații călduroase, prietenoase. Iar în această lume modernă, în care tot mai rar simțim piatra și pământul sub tălpile goale, cada de duș va fi legătura ta zilnică cu natura.

O cadă de baie din piatră naturală se va integra perfect atât într-o baie rustică sau de inspirație tradițională cât și într-o baie modernă, alegerea ta în privința formei, materialului și culorii pietrei definind stilul încăperii. Astfel poți să îți alegi cădița preferată dintr-o gamă largă de modele standard sau îți poți crea propria cadă de duș.

Piatra naturală utilizată pentru cada de duș poate fi elementul care să ofere băii tale eleganță și distincție. Poți gândi zona dușului având în vedere gama variată de mozaicuri din piatră naturală sau placajele adecvate pentru suprafețele verticale. O cadă de baie o realizăm prin sculptarea unei bucăți mari de piatră. Și cum natura nu produce pietre în tipare, fiecare cadă va fi diferită de celelalte prin formă, culoare și dimensiuni. Ca atare, vei cumpăra un produs unic, inimitabil și irepetabil.

Tendințele acestui an în design interior integrează texturile naturale în amenajări. Asocierile pietrei naturale cu lemn, materiale textile naturale și plante de interior, totul evidențiat de lumină, vor da naștere unui spațiu echilibrat în care vei dori să îți petreci momentele de liniște, acele clipe care sunt doar ale tale.
Suntem specializați în crearea de cădițe de duș personalizate #piatrăcroităpemăsură #tailormadestone așa că așteptăm să ne contactezi dacă vrei să dai o notă de originalitate spațiului de locuit.

Lavoarele, un aer proaspăt pentru baia ta

Lavoarele de baie și de bucătărie pot fi expresii ale personalității fiecăruia dintre noi. Indiferent de abordarea stilului decorativ, există o varietate de modele care să se potrivească planurilor tale. Lavoarele din andezit, travertin sau marmură se definesc printr-un aspect aparte, rezistența sporită și, nu în ultimul rând, utilitate. Fie că sunt de baie sau de bucătărie, montajul lor se realizează cu ușurință.

În ultima perioadă, lavoarele din piatră naturală devin accesorii tot mai des întâlnite în incăperea de baie. Cele din travertin, cu amestecuri unice de culori, reușesc să se încadreze perfect în orice decor. Pentru a crea un ambient plăcut recomandăm să utilizezi blaturi din piatră naturală ca o soluție de a le pune în valoare. În funcție de preferințele clienților, am configurat o gamă variată de lavoare atât ca forme și prelucrare, cât și ca dimensiuni.

În oferta noastră poți găsi lavoare pătrate, rotunde sau cu forme speciale care vor deveni cu siguranță punctele de atracție ale oricărui spațiu.