De la stadiul de material brut și până să-și îndeplinească rolul de parte a confortului spațiului tău personal, piatra are o poveste proprie. Fie că este vorba de granit sau marmură, aducem materiale de calitate din țară și din străinătate, trecute printr-un proces riguros de selecție. Din carieră, piatra naturală este transportată cu grijă sute sau mii de kilometri până în atelierul Eurosynergy.

Aici e locul în care materia întâlnește ideile. De mai bine de 20 de ani, echipa noastră, unită de pasiune și dorința de a face din munca cu piatra naturală o formă de artă, își pune în mișcare rotițele creative. Unde unii oameni văd în piese livrate simple bucăți de piatră, noi vedem blaturi de bucătărie care vor îmbătrâni alături de familii și întregi generații. Unii văd plăci mari de marmură nefinisate. Noi vedem un open space care va asigura confortul în care îți vei putea petrece timp semnificativ alături de prieteni.

Până când piatra ajunge la noi, ideile sunt deja create și ne pregătim să le punem în practică. În atelierul Eurosynergy piatra capătă personalitate, e preluată și prelucrată de oameni care știu să o trateze cu atenția cuvenită. Totul e croit pe masură, de la dimensiuni până la textura materialelor. Talentul și tehnologia se îmbină și aici: piatra e tăiată și finisată cu precizie, folosind cele mai noi tehnologii iar mana omului vine sa-i dea valoare.

E timpul să trecem la treabă și să dăm un nou aer spațiului tău. Tot ce până acum designerii noștri ți-au arătat în creative simulări 3D și randări e transpus în realitate în locuința ta. În cel mai scurt timp, o echipă de profesioniști îți va monta întregul ansamblu ca și cum ar fi fost acolo întodeauna. Simplu și eficient, fără niciun disconfort.

De la stadiul de proiecție a imaginației este un proces lung. Povestea pietrei din locuița ta se scrie etapă cu etapă, iar Eurosynergy este lângă tine, mereu pregătită să îți ofere resursele creative care să dea viață viselor tale.